B Bau doo

Izgradnja objekata, montaža i export-import građevinskog materijala

B Bau doo

Izgradnja objekata, montaža i export-import građevinskog materijala

O nama

O NAMA

Građevinsko poduzeće B Bau d.o.o. se specijaliziralo za građevinske radove u području visokogradnje za rekonstrukcije objekata ili izgradnja po sistemu „ključ u ruke „ i to u suradnji sa njemačkim izvođačima.

Cilj nam je postavljanje B Bau u poziciju pravog eksperta u građevinarstvu stvarajući kvalitet koji će korisnici prepoznati kao koristan i vjerodostojan.

Na taj način potencijalni klijenti i postojeći kupci stiču povjerenje u naše sposobnosti.

ZAŠTO IZABRATI NAS?

Brzo i učinkovito dolazimo do rješenja.

Dugogodišnje iskustvo i stručnost nam omogućuje da s lakoćom dolazimo do najboljih mogućih rješenja i za najkompliciranije probleme koji se nađu pred nama.

Dajemo garanciju na sve naše usluge.

Svaku fazu gradnje izvodimo s posebnom pažnjom, uz stručni nadzor, pa smo u mogućnosti jamčiti za kvalitetu izvedenih radova i poštivanje dogovorenih rokova.

Stručan kadar sa dugogodišnjim iskustvom.

Naši stručnjaci se konstantno usavršavaju prateći nove trendove u građevinarstvu, a uz njihov nadzor naši radnici su uspješno priveli kraju gradnju na desetine objekata diljem Europske Unije.

Nudimo najbolju kvalitetu za ponuđenu cijenu.

Mi smo relativno mala tvrtka, nemamo ogromnu administraciju ni velike usputne troškove, pa nam to daje prostora da radimo po vrlo korektnim cijenama.

ZATRAŽITE PONUDU

Želite li poslovati s nama?
Zatražite ponudu brzo i jednostavno putem obrasca, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

kontakt